Tina Kaare
Østerbrogade 56E

2100 København Ø

Telefon.: 28147420

VITALITET 

I mange år gik jeg med følelsen af, at jeg ikke udlevede mit fulde potentiale, at jeg ikke brugte alle mine ressourcer, og at livet måtte have mere at byde på.

Set udefra havde jeg alt, hvad man kunne drømme om. Jeg er uddannet jurist fra Københavns Universitet, jeg havde en ledende stilling i i en statslig myndighed, og jeg var sådan set glad for mit job, der bød på masser af udfordringer, jeg tjente en god løn og havde også ved siden af mit job et rigt liv med rejser, venner, kæreste og familie.

Men alligevel havde jeg hele tiden fornemmelsen af, at der måtte være mere end det. At livet måtte have mere at byde på, og at der måtte være en større mening med det hele.

Det var først, da jeg for alvor begyndte at arbejde målrettet med min krop igennem yogaen og sideløbende tog en coachinguddannelse, at jeg fandt ind til den mening.

 

Det var igennem målrettet arbejde med min krop jeg erfarede, at når jeg styrkede og mobiliserede kroppen, mobiliserede og styrkede jeg samtidig mit mentale jeg. Jeg oplevede en vitalisering af kroppen, at kunne fornemme alle dele af min krop og kunne leve igennem hele kroppen fremfor mest igennem hovedet. Og derigennem vækkede jeg en vitalitet i kroppen og i livet generelt.

Den oplevelse af at mærke kroppen, vitalisere kroppen og derigennem tage ansvar for både min krop og mit sind vil jeg gerne give videre til andre. Og det har jeg i flere år nu gjort igennem arbejdet som yogainstruktør og coach.

I mit arbejde som yogainstruktør har jeg specialiseret mig i mandekroppen og give vitalitet tilbage til den.

Det har bragt mig videre til arbejdet med kropssproget, hvor jeg udvikler ledere til at kunne være bevidste om, ikke bare hvad de siger - det kan de fleste så udemærket - men også hvordan de er med og i deres krop - 55% af vores kommunikation sker trods alt igennem kroppen og alene 7% igennem vores ord.

Derudover underviser jeg stadig på universitetet i jura. Jeg underviser hos Sofia Manning, hvorfra jeg er uddannet coach, og jeg afholder yogaretreats i ind- og udland. 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig videre, til det vitale liv du ønsker dig <3

Tina Kaare

OM